Venetian Rose Gold 40x50cm

32.000

Nem vagyok az a tipikus rózsaszín lány, de a "venetian rose" (velencei rózsaszín) szín, amely a festmény alapja, az egyik kedvenc színem lett az elmúlt időszakban, ha festésről és lakásdekorációról van szó. A venetian rose-ban ugyanis van egy leheletnyi narancs szín, amely a szemnek szinte észrevehetetlen, de mégis melegséget ad a picit hűvös pink színnek. A festmény melegségét csak fokozza a csokibarna szín, amely mélységét is ad a képnek, a vörösboros árnyalat, pedig szép összhangban van a többi színnel. A csillogást az arany és a melegebb árnyalatú réz adja.

Amennyiben festményem elnyerte tetszését, kérem, hogy a kapcsolat menüpontban az űrlapot kitöltve rendelje meg az adott képet és rövidesen keresni fogom.

Tetszik egy kép, de más méretben/színben szeretné? Küldjön egyedi megbízási kérelmet és megfestem az adott méretben, szín-összeállításban a festményt, így tökéletesen illeszkedni fog az adott enteriőrbe.

Anyag: akril festmény vásznon
Méret: 40x50cm
Utókezelés: két réteg akril lakk, amely megvédi a festményt az UV-tól és egyéb káros hatásoktól, illetve biztosítja számára a hosszú életet
Egyedi festmény
A festmény a hátoldalán van aláírva a vásznon és a kereten
Minden festményemhez certifikációt (eredetigazolást) is adok

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom