• Anna Gulyas-Kovacs

Köszöntő - Bemutatkozik a szerzői oldalam

Sziasztok! Sokat gondolkodtam azon, hogy van-e létjogosultsága egy írói oldalnak akkor, amikor még nincs készen az első regény.

Ez volt a legnagyobb dilemmám azzal kapcsolatban, hogy létrehozzam-e a hivatalos szerzői oldalamat. Végül sokatok kedves unszolására - amit nagyon köszönök –rászántam magam. Az is bátorított, hogy nézelődve az írói oldalak között, kiderült, hogy esetem egyáltalán nem egyedi, sőt. Ráadásul azt is mondják, hogy kifejezetten ajánlatos is már az első könyv megjelenése előtt „kilépni a fényre”. 😊 Szóval csapjunk is bele!


És hogy mi mindenről olvashattok majd?


- Mesélni fogok a készülő könyvről: arról, hogy miért pont ez a téma fogott meg, ez a helyszín és ez a műfaj. Még az is lehet, hogy néha mindezt videó formájában teszem Facebookon. 😊 Mesélek majd az inspirációimról és a különböző helyszínek hátteréről is. Szeretnék megosztani majd rövidebb ízelítő írásokat is a készülő könyvből. És szeretném a történetem fő helyszínéül szolgáló sziget lakóinak életét is bemutatni egy-egy írásban, a könyvben épp csak felvillanó vagy csupán megemlített szereplőim szemén keresztül.


- Szeretném megosztani Veletek egy poszt és egy novella sorozatban, hogy hogyan is jutottam el a könyvírás gondolatáig. Erről szintén tervezek videókat is készíteni.


- Visszatér és most már egy helyen megtalálható lesz a „Lizus sorozat”, amely Lizáról, a maine coon macska kalandjairól szól, #Lizus - Egy maine coon naplója” címmel. Ezúton is hálás vagyok mindazoknak, akik rendszeresen ráírnak a „Nagyhajúra” és hiányolják Lizus beszámolóit.


- Olvashattok majd rövidebb novellákat is, sőt, ha elég sokan leszünk már, szavazhattok arról, melyik novellának legyen folytatása, miről olvasnátok tovább.


- Posztolok majd könyvajánlót is mind jelenlegi és mind a régebbi olvasmányaim közül, megosztom veletek gyerekkorom, majd kiskamasz és kamasz korom legkedvesebb könyveit is.


- Szeretnék majd bátorságot gyűjteni az élőzéshez is Facebookon

, de bevallom, erre még picit gyúrnom kell…


- És persze lesznek „csak úgy csípőből” posztok, amikor egyszerűen csak szeretnék Veletek megosztani valamit, ami megérintett, vagy épp megnevettetett, amiről szembe jut egy gondolat vagy épp csak azt érzem, adhatok vele.


- És lesznek persze a gyerekkori „fordított napok” mintájára fordított posztok, amikor én kérlek Titeket, hogy osszátok meg velem kedvenc regényeteket, aktuális olvasmányotokat, ajánlótokat, véleményeteket, de szeretnék majd játszani is Veletek, ha benne vagytok.

És persze szeretnék folyamatosan híreket hozni majd Nektek, hogy hol is tartok a könyvvel, mi a helyzet a kiadással és mikor lesz lehetőségetek olvasni.


Nekem pedig úgy tudtok nagyon sokat segíteni a biztatás mellett, ha követitek az oldalamat, kommenteltek és ha meg is osztjátok, ajánljátok másoknak is a bejegyzéseimet, írásaimat. Köszönöm, hogy velem tartotok erre a kalandos utazásra, ami ezzel a poszttal kezdetét is veszi most már itt, a blogon és a Facebookon is.
13 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése