Gulyás - Kovács Anna

ABSTRACT ARTIST
 

Gulyás-Kovács Anna vagyok, kommunikációs szakember és webdesigner, álruhás absztrakt festő. :-)  És bízom benne, hogy hamarosan író is.

​A kreatív elfoglaltságok mindig is az életem részesei voltak, gyerekként leginkább az írás foglalkoztatott és ez a mai napig így is van. Közben tettem egy kis kitérőt a rajzolás világában, majd az akril festészet is a szenvedélyem lett.  

A festészetben lenyűgöz, ahogyan a színek kiteljesednek és kiegészítik egymást vagy épp összeolvadnak. A vászon és a festék néha önálló életet él, de mégis engedi, hogy finoman irányítsam. Az írással sincs ez másképp, hiszen a szereplőim néha önálló életet élnek, én csak igyekszem lejegyezni történeteiket.

A Balaton közelsége, az utazási élményeim, a borok világa és a zene inspirál leginkább.

Olvassa írásaimat, novelláimat, nézzen körbe a portfóliómban és talán még az is előfordulhat, hogy egy-egy festménynek gondolatban párt is talál majd valamelyik írásomban. :-)

 

 Ha a tetszenek Önnek a festmények, de szeretné más méretben vagy színben, keressen bizalommal. Ez esetben kérem, hogy az Egyedi Megbízás aloldalon lévő űrlap kitöltésével küldjön egyedi megbízási kérelmet és megfestem az adott méretben, szín-összeállításban a festményt, így tökéletesen illeszkedni fog  az adott enteriőrbe.

Egyedi

OTTHONOKNAK
Egyedi FESTMÉNYEK

Csak Neki

SZEMÉLYRE SZABOTT
AJÁNDÉK